Onbekommerd op Stap

Welkom op deze speciale pagina voor jou als Inspiratie-abonnee!
Elke maand plaats ik hier drie inspirerende tips. Tips om op stap te gaan, maar ook tips voor inspiratie op de bank in de vorm van een film of boek. Regelmatig vind je bij één van de tips iets speciaals:

onbekommerd op stap

Als je dit label ziet dan staat er bij deze tip ook een datum en een tijd.
Op dat moment zal ik er zijn en als je zin hebt: sluit je aan! Aanmelden is niet nodig.

Veel plezier en tot ziens!

 

 

 

P.S. Heb jij een inspirerende tip die je wilt delen? Stuur me een mailtje!

 

Juni 2018

Rondje Dreischor
De tweede zondag van juni is het inmiddels vaste prik: de deuren in Dreischor gaan OPEN! Wandel op 10 juni door ons mooie dorp en laat je verrassen door al het leuks. Kom ook vooral langs bij Studio Onbekommerd voor een mini-haiku-safari door Dreischor. Van 12 tot 17 uur. Klik hieronder voor het volledige programma!

klik hier voor meer info-stars

 

Leven met Lef en Liefde
Heerlijke 2-daagse workshop voor iedereen die relaxter in het leven wil staan: onbekommerd fouten maken, lekker lachen, jezelf niet op hoeven blazen, maar ook niet weg hoeven cijferen. Gewoon jij = genoeg. 23 juni & 7 juli
klik hier voor meer info-stars

Zomerzinnen
Sprankelend literatuurfestival met daarnaast veel muziek en straattheater. Een bonte stoet aan schrijvers, dichters en theatermakers trekt aan je voorbij: maak een literaire veldtocht, geniet van de Funfare, doe de workshop 'Damestasjeslezen' of ontdek je 'Ware Zelvie'! 16 juni.

klik hier voor meer info-stars

Mei 2018

Fête de la Nature
Een natuurfestival van en voor iedereen: iedereen Iedereen kan een evenement organiseren, van een speurtocht naar kevers in het bos tot guerrilla gardening of koken met wilde planten. Studio Onbekommerd doet op 25 mei mee met de eerste Haiku-Safari!  Van 25 t/m 27 mei.

klik hier voor meer info-stars

Triënnale Brugge
Indrukwekkende kunstwerken in deze prachtige stad. Een goede reden om (weer eens) naar Brugge te gaan! Het kunstenparcours meandert van zuid naar noord langs de Brugse Reien en rijgt bekende en minder bekende plekken aan elkaar. Vanaf 5 mei.
klik hier voor meer info-stars

 

Poetry International
Héél veel poëzie in deze 49e editie van het festival. En ieder gedicht is een wereld op zich, dussss...er valt dus een hoop te ontdekken, te bespreken, te ontmoeten, na te praten en te vieren tussen 29 mei en 3 juni.

klik hier voor meer info-stars

April 2018

Shen Yun
Betoverend danstheater uit China: in een avond zie je alle hoogtepunten uit de Chinese geschiedenis op adembenemende wijze langskomen.  Op 28 en 29 april in Breda.

klik hier voor meer info-stars

Maand van de Filosofie
Ja kijk, zo kom je nog eens wat te weten: ieder jaar is april de maand van de filosofie. Met in Nederland èn België allerlei lezingen, debatten festivals èn prijsuitreikingen op het gebied van filosofie. Echt tof.
klik hier voor meer info-stars

Wereld Tai Chi dag
Nog zoiets leuks: ieder jaar is er eind april een Tai Chi dag! Wereldwijd, maar op 28 april in Zwolle. Grrrrratis en voor niets met héél veel fijne Tai Chi workshops en activiteiten. Ook voor kinderen. Toevallig ben ik dan in de buurt, dus ik ben erbij!

klik hier voor meer info-stars