Agenda

Workshop-Agenda

Hieronder zie je alle eenmalige activiteiten die Studio Onbekommerd de komende tijd aanbiedt.
Liever wekelijks les? Klik HIER voor de keramieklessen.

Automatisch een mailtje ontvangen wanneer er iets verrassends of inspirerends te doen is?
Meld je HIER aan voor het gratis Inspiratie-abonnement.
Je ontvangt dan maximaal eens per maand een mailtje met het laatste nieuws.

Op zaterdag 17 december 2022 ben je welkom voor de workshop 'Geluksgeschiedenis in een schaal'. In één dag maak je een schaal die zich laat lezen als jouw persoonlijke geluksgeschiedenis. We laten ons hiervoor inspireren door de kunst van Aboriginals. Meer informatie vind je HIER.

Op 13 november  2022 heeft Studio Onbekommerd de Mexicaanse muzikant Osvaldo Perez uitgenodigd. Onder zijn bezielende leiding gaan we ons een dag verdiepen in het maken van keramische fluiten. Hierbij laten we ons inspireren door oude Azteekse instrumenten. We starten met het maken van een eenvoudig fluitje om de techniek onder de knie te krijgen. Daarna kiest iedereen zijn eigen instrument om vorm te geven. Ervaring is niet nodig! Zin om mee te doen? Meld je aan via 06-23863388 of info@studioonbekommerd.nl

Praktisch:
Datum & tijd: 13 november 2022 van 11 tot 17 uur
Locatie: Studio Onbekommerd, zuidstraat 2, Dreischor
Kosten: € 85,= incl. materiaal- en stookkosten, lunch, koffie/thee en wat lekkers

Osvaldo Perez

Verder ligt de focus bij Studio Onbekommerd op de wekelijkse lessen en het maken en verkopen van keramisch werk. Benieuwd naar het bermservies, wandboeken, wandobjecten en wandurnen? Kijk dan eens HIER en doe jezelf of een ander een plezier!