Urnen

Urnen

'Urnen van Studio Onbekommerd zijn kunstwerken voor aan de muur'

 

 

 

 

 

Studio Onbekommerd maakt urnen voor aan de muur. Ze zijn in de eerste plaats een mooi wandobject, maar aan de achterkant kan as bewaard kan worden. Desgewenst is daar ook ruimte voor een kaars, bloemen of tekst.

De wandurnen van Studio Onbekommerd zijn er in diverse modellen, maten en kleuren. Alle wandurnen zijn bedrukt met bermplantjes: de gewoonste plantjes van Nederland! Ze komen en gaan ieder jaar en zijn zo een mooi gegeven voor een urn. Ook de rafelrand zie je in iedere urn terug: de vorm is nooit in zijn geheel zichtbaar.

Spreken de wandurnen van Studio Onbekommerd je aan?

Je bent van harte welkom om vrijblijvend contact met me op te nemen. Samen bekijken we wat voor soort urn het beste past. Misschien hangt de mooiste al hier in de vitrine, of anders maak ik er een die precies past bij jouw wensen. Ik heb altijd ideeën genoeg en betrek je graag bij het ontwerpproces.

Kosten

De prijs van een wandurn is  afhankelijk van de maat en in hoeverre er speciale wensen zijn met betrekking tot het ontwerp. De prijzen van de wandurnen die hier in de vitrine hangen variëren van € 149 tot € 650. Voor iedere urn die ik op maat maak, geef ik vooraf een vrijblijvende prijsopgave.

 

Meer informatie?
Je mag me altijd mailen/bellen/appen!

info@studioonbekommerd.nl
06-23863388

'Het fijnste aan deze wandurnen vind ik misschien nog wel dat ze niet op een urn lijken! Gedenken is toch best een intieme aangelegenheid. Omdat ik weet dat het een urn is, is mijn overleden echtgenoot alleen voor mij nadrukkelijk aanwezig. Tegelijkertijd geeft de vormgeving als het ware 'lucht' aan het gedenken. Het is niet beladen en er is ruimte voor wat er op dat moment speelt.' Marijke