Onbekommerd Keramiek

Onbekommerd Keramiek

Tijdens de keramieklessen van Studio Onbekommerd ga je onbekommerd aan de slag: je komt met ideeën (of ik help je daaraan) en op je gemak laat je naar aanleiding daarvan een beeld ontstaan. Ik nodig je van harte uit om alle ruimte te geven aan je ideeën, met een nieuwsgierige blik naar je vorderingen in de klei te kijken en je steeds weer te laten verrassen door wat er tijdens het werken gebeurt.

BONUS! De lessen in de eerste week van de maand starten een half uur eerder in verband met de bonus-lessen. We zijn dan plots een echt 'klasje': in dit halve uur behandel ik een onderwerp m.b.t. creativiteit in het algemeen of een (keramische) techniek in het bijzonder. De bonus-lessen kunnen je een inspirerend zetje geven. Wanneer je het onderwerp interessant vindt kan je het tijdens de lessen verder uitdiepen.

Gratis proefles - De eerste les is altijd een gratis proefles. Je kunt in deze les iets maken dat in één les af is en ik heb hiervoor natuurlijk diverse suggesties. Ideaal om even sfeer te proeven en te kijken of het werken met klei iets voor je is. Na de proefles beslis je of je verder gaat met wekelijkse lessen. Wil je een proeflesje nemen? Stuur dan een mailtje of bel even op om een dag af te spreken.

Korte Cursus Onbekommerd Keramiek - De keramieklessen worden gegeven in reeksen van 10 lessen. Wie net begint kan instromen op ieder gewenst moment.

Onbekommerd Keramiek - Praktische informatie:

Lestijden: de lessen vinden plaats op dinsdagavond (19.30 - 21.30 uur), woensdagochtend (10 - 12 uur), woensdagmiddag (14.00 - 16.00 uur) en donderdagochtend (10 - 12 uur). Je meldt je aan voor één dag in de week. Er is iedere week les, de schoolvakanties uitgezonderd.
- Bonus-lessen: Iedere eerste les van de maand wordt uitgebreid met een bonus-les van een half uur. We starten dan wat eerder en ik behandel een thema dat te maken heeft met kunst, keramiek of creativiteit in het algemeen. De bonuslessen zijn bedoeld ter inspiratie of om kennis te maken met een bepaalde techniek. Wanneer het thema van de bonusles je aanspreekt kan je dit uitdiepen in de reguliere les.
Gemiste lessen: mocht je onverhoopt een les missen, dan mag je die altijd inhalen tijdens een andere les als je dat wilt. Komt dit echt niet uit, dan kan je ook een afspraak maken voor een moment dat ons beiden schikt.  Je bepaalt zelf of je al of niet een gemiste les wilt inhalen.
Kosten: de lessen kosten € € 185,00 per reeks van 10 lessen van twee uur.
Materiaal- en stookkosten worden apart berekend n.a.v. het gewicht van het werk (€ 4,00/kg voor één maal gestookt werk en € 9,00/kg voor twee maal gestookt werk).
- Corona-maatregelen: we volgen hier de landelijke regels. Wanneer er 1,5 meter afstand gehouden moet worden, zijn er maximaal vijf cursisten in de les.

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden voor een proefles of cursus?
Stuur even een mailtje naar info@studioonbekommerd.nl of bel/app naar 06-23863388. Je hoort snel van me!

Tot ziens bij Studio Onbekommerd!