Onbekommerd op Stap

Welkom op deze speciale pagina voor jou als Inspiratie-abonnee!
Elke maand plaats ik hier drie inspirerende tips. Tips om op stap te gaan, maar ook tips voor inspiratie op de bank in de vorm van een film of boek. Regelmatig vind je bij één van de tips iets speciaals:

onbekommerd op stap

Als je dit label ziet dan staat er bij deze tip ook een datum en een tijd.
Op dat moment zal ik er zijn en als je zin hebt: sluit je aan! Aanmelden is niet nodig.

Veel plezier en tot ziens!

 

 

 

P.S. Heb jij een inspirerende tip die je wilt delen? Stuur me een mailtje!

 

Maart 2018

Museumnacht Kids
Eerder schreef ik al over de Haagse Museumnacht en hoe leuk dat is. Op 18 maart is er een Museumnacht voor Kinderen: minstens zo leuk om heen te gaan! En je kan weer op tijd je bed in 🙂

klik hier voor meer info-stars

Mata Hari, de Mythe en het Meisje
Of je het gelooft of niet: Leeuwarden is dit jaar de culturele hoofdstad van Europa! In dit kader is er in het Fries Museum de grootste tentoonstelling ooit over Mata Hari. Nog tot 2 april.
klik hier voor meer info-stars

Onbekommerd Schrijfcafé
Elke 3e donderdag van de maand Onbekommerd Schrijven bij de koffie (of thee). Met en zonder schrijfervaring de mooiste teksten schrijven. Puur voor jezelf. Je gaat naar huis met frisse energie, nieuwe ideeën en een paar gedichten. Deze maand op 15 maart van 10 tot 12 uur

klik hier voor meer info-stars

Februari 2018

Chocoa Festival
Alles Over Chocolade! In de Beurs van Berlage in Amsterdam leer je o.a. over het maken van chocolade, proef je Eindeloos Veel Smaken en hoor je verhalen van chocolademakers. Op 24 en 25 februari.

klik hier voor meer info-stars

Sacred Harp Singing
Sacred Harp is 200 jaar oude volksmuziek uit Amerika. Je zingt simpele, aanstekelijke melodieën. Je mag lekker hard zingen en iedereen kan meedoen. Je zingt niet voor publiek, maar met en voor elkaar. Heerlijk om te doen. Op 24 februari kan je een hele dag meedoen!
klik hier voor meer info-stars

Onbekommerd Schrijfcafé
Een ochtendje woorden naar boven laten borrelen, ze tot je door laten dringen en ermee aan de slag. Onbekommerd Schrijven is ontspannend, verrassend en inzichtgevend. Je gaat naar huis met frisse energie en een paar gedichten. Elke 3e donderdag van de maand, dus nu op 15 februari van 10 tot 12 uur

klik hier voor meer info-stars

Januari 2018

Meditatieve Bewegingsvormen op Locatie
Een heerlijke start van je weekend: iedere maand komen we helemaal tot rust op een mooi plekje op Schouwen-Duiveland. In januari gaan we naarrrrrrrr......het Droompark in Dreischor!  13 januari van 10 tot 11 uur. Kan je niet op 13 januari? Op de website kan je je ook aanmelden voor de mailinglijst. Dan krijg je iedere maand even bericht over de locatie. Je meldt je per keer aan.  
klik hier voor meer info-stars

Amsterdam Light Festival
Neem de rondvaartboot en bewonder de licht-objecten in en langs de grachten. Dit jaar is er ook een licht-expositie op het land op het Marineterrein vlakbij Amsterdam Centraal. Gratis toegankelijk & de lichtobjecten zijn hier tot 7 januari dagelijks van 17 - 22 uur verlicht.

klik hier voor meer info-stars

Rijksmuseum van Oudheden
Het museum bestaat in 2018 200 jaar en dat wordt gevierd met allerlei extra's. Bijvoorbeeld een lichtshow op de Egyptische tempel in de Centrale Hal. Elke dag een paar keer te zien. En je kunt dan meteen de expositie over Nineveh bezoeken!
klik hier voor meer info-stars