Workshop urn maken

Weekendworkshop  "Urn ontwerpen en maken"
najaar 2021

 

 

 

"Urnen zijn er in allerlei vormen en maten. Maar geen enkele urn past zo goed bij jouw herinnering  als de urn die jij zelf ontwerpt!"

Tijdens dit weekend duik je niet alleen in de klei, maar ook in je herinneringen aan een overleden naaste of huisdier. Terwijl je werkt aan je urn, neem je echt de tijd voor jouw herinneringen en voor wat de overledene voor jou betekent. Dat maakt dit workshopweekend tot een waardevolle ervaring die je - naast je urn! - meeneemt naar huis.


"Deze urn voor de as van mijn hond was mijn eerste project bij Ellen. Ik wist wel hoe hij eruit moest zien...maar hoe máák je zoiets? Ellen heeft me prima geholpen - met tips en technische kneepjes - om mijn idee om te zetten in een dierbare herinnering."
Annette

 


In een uitgebreid voorgesprek verkennen we je wensen en mogelijkheden: wil je een klassieke urn? Een grote (voor alle as) of liever een kleintje (voor een gedeelte ervan)? Wil je een urn om neer te zetten, of liever een voor aan de muur? Komt er ruimte voor een kaars of voor bloemen? Figuratief of abstract? Wil je er misschien nog een tekst of (kinder-)tekening in verwerken? Verder nog wensen?!

Naar aanleiding van dit voorgesprek maken we samen en vooraf een plan, zodat je in principe in één weekend de urn kunt maken. Je hebt hiervoor geen ervaring nodig; ik begeleid je deskundig en ontspannen met zowel je ideeën als de technische uitvoering ervan in klei.

 

 

 

Praktische informatie:

Datum: Vrijdagavond  t/m zondagnamiddag
Tijd: Vrijdag van 19.30 - 21.30 uur, zaterdag en zondag van 10 - 16.30 uur
Kosten: € 270,00, inclusief voorgesprek, 2,5 cursusdag, 2x lunch, koffie, thee en ander lekkers.
Stook- en materiaalkosten worden apart berekend nav het gewicht van je uiteindelijke werk.

Klik op onderstaande knop om je aan te melden:

Liever niet online betalen? Of heb je nog vragen?
Je mag me natuurlijk altijd even bellen/mailen/appen op 06-23863388 of info@studioonbekommerd.nl

Hartelijke groeten en tot ziens!