Workshop Portret boetseren

Let op: het weekend Portret Boetseren van 16 tm 18 september 2022 is helaas volgeboekt. Maar geen nood: je kunt je nog wel aanmelden en komt dan op de wachtlijst. Ook zal ik je dan laten weten wanneer een volgend weekend wordt georganiseerd!

Onbekommerd Portret Boetseren

Heb je altijd al een keer een portret willen boetseren van je kind, een vriendin of jezelf? Dit is je kans!

Er zijn verschillende redenen waarom je een portret kunt maken. Je wilt bijvoorbeeld iemand vereeuwigen die op dit moment belangrijk voor je is. Het kan ook een mooie herinnering zijn aan een periode (bijvoorbeeld de kindertijd) of aan een persoon die is overleden. Of misschien ken je gewoon iemand met een heel karakteristiek gezicht of wil je meer weten over anatomie. Bij portretboetseren leer je ook veel over werken met klei in het algemeen.

"Al op de kunstacademie vond ik portret boetseren
één van de heerlijkste dingen om te doen; ik wil die ervaring graag met je delen!"

Tijdens deze workshop maak je een portret van wie je maar wilt. Wanneer deze persoon model wil zitten is dat natuurlijk prachtig, maar het is waarschijnlijk praktischer om met foto's werken; dat gaat ook prima. De workshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Heb je nog nooit geboetseerd?
Fantastisch; er zal een wereld voor je open gaan!

Heb je enige ervaring?
Dan weet je dat elk portret een nieuw universum geeft om te ontdekken!

* Heb je zin om er een weekeinde helemaal uit te zijn?
* Je onbekommerd te verdiepen in een mens en in een materiaal?
* In anatomie en vormgeving?
* Thuis te komen met een berg ervaring en een prachtig beeld?

Dan nodig ik je van harte uit voor de

Weekendworkshop
Onbekommerd Portret Boetseren
16-18 september 2022

Waar? Studio Onbekommerd, zuidstraat 2, Dreischor

Hoe laat? Vrijdag 16 september van 19.30 - 21.30 en zaterdag 17 en zondag 18 september van 10 - 16.30 uur (met lunchpauze)

Wat kost het? € 210,00, inclusief materiaal- en biscuitstook (1x stoken), 2 x lunch, koffie, thee & ander lekkers.

Direct aanmelden? Klik op onderstaande button!


Angèle Hamelink:

"Ik heb ontzettend genoten van het weekend! Het was heel inspirerend: ik heb niet alleen veel nieuwe technieken geleerd, maar ook dat ik vertrouwen in mezelf mag hebben...ik ben supertrots op het eindresultaat!

Het was fijn om zo intensief met het portret van mijn moeder bezig te zijn; ik voelde me erg met haar verbonden en er kwamen allerlei mooie herinneringen en inzichten naar boven. Het leuke gezelschap en de vijf-sterren catering van Lekker bij Maas maakten het weekend compleet."