Welkom online Schrijfcafé

Gelukt!

Wat leuk dat je interesse hebt voor het Online Schrijfcafé! Ik broed al een poosje op de mogelijkheid om een schrijfcafé te starten op Schouwen-Duiveland, maar eigenlijk vind ik het veel leuker om Online te gaan! Zo kan je schrijven waar en wanneer het jou uitkomt. En tegelijkertijd kun je ervaringen uitwisselen in de besloten facebook-groep. Goed idee toch?

Een Schrijfcafé is heerlijk; het is de ideale manier om alle dagelijkse beslommeringen op een rijtje te krijgen. Om woorden te vinden waar je geen woorden voor dacht te hebben. En om dingen van een andere kant te kunnen zien. Het is eigenlijk een speurtocht zonder vooropgezet plan, waar je gaandeweg allerlei ontdekkingen zult doen.

Het eerste Online Schrijfcafé zal bestaan uit zes ‘bijeenkomsten’ rond het thema ‘Onbekommerd van daar naar hier’. Je ontvangt iedere maand een nieuwe aflevering van ongeveer 30 minuten. In deze 30 minuten krijg je verschillende korte, inspirerende opdrachten waar je onbekommerd mee aan de slag kunt. Juist: Onbekommerd, want je kunt niets fout doen. Je laat gewoon de woorden uit je pen rollen die het eerste in je opkomen en pas achteraf ga je bekijken wat deze woorden voor je betekenen. Je laat je verrassen door jezelf!

Ken je misschien nog iemand die graag mee zou willen doen? Stuur hem/haar dan onderstaande link:
https://app.enormail.eu/subscribe/29fc06f81c5756cf99a060b1ab18d7bc

Je bent nu aangemeld als geïnteresseerde, dus ik laat je weten wanneer de inschrijving voor het Schrijfcafé van start gaat. Voor jou heb ik dan natuurlijk een speciaal aanbod, dus houd je mailbox in de gaten! Het eerste Schrijfcafé kun je verwachten in januari 2016.

Tot dan!
Schrijfkriebelgroeten van Ellen*

P.S. Als je suggesties of vragen hebt dan hoor ik ze natuurlijk graag.