Over mij

Over mij - Ellen2

‘Ik sta klaar om jou de weg te wijzen naar meer ontspanning en meer inspiratie in je dagelijkse leven!’

Herken je dit:

‘Ik wil meer ontspanning in mijn dagelijkse leven!’
‘Ik wil creatiever in het leven staan, maar ik weet niet hoe!’
‘Ik mis mezelf een beetje in de drukte van alledag…’
‘Ik heb veel meer te bieden dan iedereen denkt!’
‘Ik wil verrast worden door mezelf!’


Hoi, ik ben Ellen en ik help jou om onbekommerd creatief in het leven te staan.

Ik ben er namelijk van overtuigd dat er in elk mens (dus ook in jou!) een creatieve kracht schuil gaat die zijn weerga niet kent. Sterker nog: ik weet hoe je die kracht kunt aanboren èn hoe je ermee aan de slag kunt gaan, zodat de hele wereld – maar in de eerste plaats jijzelf – ervan kunt genieten.

Als beeldend kunstenaar en yoga-docent met een flinke dosis levenservaring ben ik specialist op het gebied van ‘onbekommerd ontdekken’. Ofwel: ik bekijk elke situatie met een creatieve en ontspannen blik, zodat ik ALTIJD veel meer mogelijkheden zie dan beperkingen. En echt: dat is verrukkelijk!

Wil jij
*** j
e laten inspireren door wat JOUW leven JOU te bieden heeft?
*** rust vinden, maar ook bruisen van de energie?
*** voldoening vinden in je ‘gewone’, dagelijks leven? 

Dan hoop ik je snel te ontmoeten – persoonlijk of online – want het is mijn missie om jou te leren om méér te genieten, méér te creëren en méér van jezelf te laten zien.

Tot gauw!

P.S. Ik studeerde beeldhouwen aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten te Den Haag, haalde een eerstegraads lesbevoegdheid aan de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht, volgde Ambachtelijke Keramiek bij de SBB te Gouda en werd yoga-docent bij Integrale Yoga te Rotterdam. Maar verreweg het meest leerde ik tijdens het avontuur dat nu al 44 jaar duurt: mijn eigen, dagelijkse leven! Het is ongelofelijk hoeveel mogelijkheden, uitnodigingen en verrassingen zich elke dag aandienen. Ik weet dat het leven me steeds precies brengt wat ik nodig heb, dus met veel plezier ga ik steeds weer op ontdekkingstocht. Doe je mee?