Interesse in Onbekommerd Portretboetseren

Onbekommerd Portret Boetseren

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een heerlijk weekend portret boetseren! Zelf boetseerde ik mijn eerste portret toen ik een jaar of zestien was en er zouden er nog vele volgen. Van kinderen, volwassenen, zelfs huisdieren… Heel bijzonder is ook het maken van een portret van iemand die al overleden is. Het is altijd een verrassende ontdekkingstocht, want ieder gezicht heeft weer een eigen verhaal. Daarnaast is portret boetseren ook een heel ambachtelijke manier om met klei en vorm bezig zijn. Je gevoel voor verhoudingen zal er enorm door vergroten en daar heb je op allerlei manieren plezier van.

bloemvorm2-285x300
We werken tijdens het weekend naar aanleiding van foto’s. Natuurlijk mag je je ‘live’ model meenemen, maar het is sowieso prettig om te beschikken over een aantal foto’s. Op die manier kun je rustig je model bestuderen en hoeft je model niet het hele weekend aanwezig te zijn. Uiteraard krijg je van mij duidelijke aanwijzingen over de foto’s.

bloemvorm2-285x300

Ik laat je weten wanneer de inschrijving voor de weekendworkshop van start gaat. Omdat jij nu al geïnteresseerd bent heb ik natuurlijk een speciaal aanbod voor jou, dus houd je mailbox in de gaten!

Mocht je verder nog vragen hebben dan mag je natuurlijk altijd mailen of bellen.

Hartelijke groeten en tot ziens!