FRAGMENTEN in woord en beeld – praktische informatie

FRAGMENTEN in woord en beeld - Praktische informatie

Wat fijn dat je meedoet aan dit project, want met zijn allen kunnen we hier iets prachtigs van maken! Ik nodig je uit om de komende weken dagelijks een korte adempauze te nemen en jouw wereld te bekijken met een open blik. Een blik met ruimte voor verwondering.

Deze tijd leent zich daar uitstekend voor, want (bijna) alles is anders

Geef dus dagelijks een moment alle ruimte aan wat zich vlak voor je neus bevindt; of dat nu grootse waarheden zijn of schijnbaar betekenisloze muizelarijtjes. We nemen deze weken tijd voor details. Momenten. Fragmentjes. In onze directe omgeving. En we geven daar vorm aan in tekst en/of beeld. Wat komen we tegen? Wat valt ons op? 

Zo gaan we het doen:

* Dit project start op zondag 22 maart en duurt in elk geval tot 20 april. In die periode ontvang je van maandag tot en met vrijdag om 8 uur 's morgens een uitnodiging om mee te doen. Tot en met 10 april werkten we met een dagelijks thema en schreven we achtereenvolgens haiku's, tegelwijsheden en ultrakorte verhalen. Sinds 14 april richten we ons op de vormgeving van het eindproduct.

 En nu?

Natúúrlijk gaat er een einde komen aan deze rare tijd. Wanneer? Dat weten we pas als het zover is. De verzameling foto’s en teksten is inmiddels compleet en we werken nu aan de selectie en vormgeving voor het WANDBOEK

Klik op het filmpje hieronder voor meer informatie over het WANDBOEK:

Hoe krijg je zo'n Wandboek in bezit?!

Als deelnemer mag jij één of meerdere Wandboeken vooraf en tegen kostprijs bestellen. De prijs is € 15,= per stuk (exclusief verzendkosten en op voorwaarde dat de totale bestelling minimaal 75 exemplaren bedraagt. Bij een lager aantal kan de prijs ietsje hoger worden). Je krijgt daarvoor een full-colour Wandboek met 27 dubbelzijdig bedrukte bladzijden op stevig papier met ophanghaak. Let op: de mogelijkheid om tegen kostprijs te bestellen geldt tot uiterlijk zaterdag 18 april. Bedenk dus goed of je nog iemand kent die geïnteresseerd is, of dat je misschien een Wandboek aan iemand cadeau wilt geven. Je kunt je hieronder op de gewenste lijst inschrijven. Zodra de Wandboeken gereed zijn, krijg je vanzelf een betaalverzoek en worden je Wandboek(en) opgestuurd.

Klik HIER wanneer je ÉÉN Wandboek wilt bestellen
Klik HIER wanneer je TWEE Wandboeken wilt bestellen
Klik HIER wanneer je DRIE Wandboeken wilt bestellen
Klik HIER wanneer je VIER Wandboeken wilt bestellen
Klik HIER wanneer je VIJF Wandboeken wilt bestellen

Let op: op het openbare gedeelte van de website is er ook een inschrijflijst, maar die is voor NIET-deelnemers. Zij betalen een tientje meer voor een Wandboek. Maak dus gebruik van bovenstaande linkjes wanneer je wilt bestellen.

Een ding is zeker: door middel van dit project kunnen wij elkaar ontmoeten en onze woorden en beelden gaan een unieke kijk geven op een periode die ons nog lang bij zal blijven

- Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben, dan kan je me natuurlijk altijd bellen/mailen/appen

Hartelijke groeten van Ellen*
www.studioonbekommerd.nl
info@studioonbekommerd.nl
06-23863388