YogaSwing Strandtraining

De wind in je haar, de zilte zeelucht,

blik op oneindig... 

alleen al de locatie maakt een YogaSwing-strandtraining tot een bijzondere ervaring!

 

Doe je mee?

 

bloemvorm rijtje

  De YogaSwing is speciaal ontworpen om oefeningen in te doen: je kunt er allerlei houdingen in aannemen die je zonder de steun van de YogaSwing niet zo makkelijk kunt uitvoeren. We werken - natuurlijk - niet prestatiegericht en er is veel aandacht voor ontspanning.  Je krijgt als vanzelf meer inzicht in je eigen mogelijkheden en vergroot je flexibiliteit - zowel in je hoofd als in je lijf!

Iedere deelnemer doet - ongeacht leeftijd en conditie - op zijn eigen niveau mee. Er kan geschommeld worden, gerekt, gedraaid, zelfs ondersteboven gehangen. Niets moet, alles mag; alles draait om plezier, ontspanning, de unieke ervaring en ondertussen word je leniger en sterker!

Aan het einde van de training nemen we de tijd om de ervaringen echt te laten bezinken tijdens de ontspanning:

zachtjes schommelend in een cocon met je ogen dicht en het ruisen van de zee op de achtergrond....

Als yoga-docent ervaar ik het werken met de YogaSwing als de spreekwoordelijke slagroom op de taart! Yoga is heerlijk omdat je niets anders dan je eigen lichaam ervoor nodig hebt. Net als in het 'echte leven' moet je het doen met de mogelijkheden die je lichaam je biedt en het is leuk om onvermoede kanten daarin te ontdekken. Dat waardeer ik enorm aan de klassieke yoga. Maar de YogaSwing brengt zoveel plezier en extra mogelijkheden met zich mee dat ik graag regelmatig een uitstapje maak.

 

Sinds 2009 geef ik YogaSwing-trainingen aan groepen (vriendengroepen, bedrijfsuitjes, speciale kindertrainingen, etc.) en ieder jaar geef ik ook een aantal trainingen op het strand. De kleurige YogaSwings hangen dan onder strandpaviljoen De Buurman op Westenschouwen. Na de les drink je dus nog een lekker kopje koffie of thee op het terras.

Al zin om mee te doen?

Meld je dan nu aan & klik hieronder op de knop!

 

Wanneer? zaterdag 30 mei

Waar? Strandpaviljoen De Buurman, Westenschouwen

Hoe laat?      11 - 12.30 uur...laatste nieuws: helaas, ook deze training is nu
                                volgeboekt!  
                                Je kunt je nog wel aanmelden voor de wachtlijst. Mocht er iemand
                                verhinderd zijn dan kun je slanog meedoen. 
                                Je krijgt sowieso berichtje of er een plekje vrij komt.

                            13 - 14.30 uur  (deze training is inmiddels volgeboekt)

                            15 - 16.30 uur (deze training is inmiddels volgeboekt)

Wat kost het? € 22,50, inclusief een kopje koffie of thee na afloop.

YogaSwing3

 

Veelgestelde vragen:

Houdt die YogaSwing mij wel?
De YogaSwing is speciaal gemaakt voor het doen van fysieke oefeningen. Hij is gemaakt van sterke parachute-stof en kan een gewicht dragen van 150 kg. De YogaSwings  hangen aan de balken waar het strandpaviljoen op gebouwd is en die kunnen nog véél meer hebben!

 

Moet je erg lenig zijn om mee te doen?
Nee hoor, nergens voor nodig! Hoe lenig je bent is onbelangrijk, want net als bij 'gewone' yoga kun je op elk niveau instappen. Oefeningen kunnen altijd aangepast worden en je doet alleen de dingen waarbij jij je goed voelt. En wie weet blijk je wel leniger te zijn dan je denkt; je gaat het allemaal ontdekken tijdens de training!

 

Ik ben geen 'yoga-type'. Is zo'n training dan wel geschikt voor mij?

Het heet de 'Yoga'Swing, maar een training is echt iets anders dan een  reguliere yoga-les. De overeenkomst met yoga-les is dat het niet gaat om presteren, maar juist om tijd en aandacht voor jezelf. Verder is een yogaswing-training veel speelser. Ik noem het wel eens een 'speeltuin voor volwassenen'. Door de YogaSwing beweeg je op een manier die je waarschijnlijk lang niet meer beleefd hebt en dat maakt het tot een feestje waar ook veel humor bij komt kijken. Wanneer je niet van yoga houdt, zou het dus zomaar kunnen dat je trainen in de YogaSwing juist geweldig vindt...maar je weet het natuurlijk pas wanneer je het een keer geprobeerd hebt...

 

Gaat de training door met slecht weer?

De training vindt plaats onder het terras van het Strandpaviljoen. Dat betekent dat we niet snel last hebben van regen. Met harde wind kan het zand hinderlijk opwaaien. Met harde wind of veel regen zal de training dus naar binnen verplaatst worden. Dat is ook de reden waarom ik van deelnemers een mobiel nummer vraag. Zo kunnen we nog contact hebben bij twijfel over het weer.

 

Trekt zo'n training veel bekijks op het strand?

Grappig genoeg hoef je je daar geen zorgen over te maken. Afgezien van de deelnemers komen mensen namelijk niet naar het strand voor de YogaSwing...maar voor de ZEE! Ze kijken dus niet naar ons, maar dezelfde kant op als wij: naar het water en de horizon...héérlijk!

 

Kan ik ook een strandtraining boeken met een groep?

Ja hoor, geen probleem. Bij minimaal vier (en maximaal 12) personen kun je een training boeken op een tijd die jullie schikt. De trainingen kunnen tussen april en september op het strand plaatsvinden en/of het hele jaar door op een binnenlocatie.

 

Nog meer vragen?

Stuur even een mailtje naar info@studioonbekommerd.nl en je krijgt zo snel mogelijk antwoord!

 

YogaSwing3

 

Ik zie je graag op 30 mei!