Onbekommerd Yoga Nazomer-programma

Onbekommerd Yoga Nazomer-programma

Dit jaar introduceer ik in de hele maand september het 'Onbekommerd Yoga Nazomer-programma'. Waarom? Omdat het fijn is om nog even na te genieten van de zomer-periode. Een periode waarin je net iets minder hoeft, de temperatuur aangenaam is & alles gewoon wat losser is. Het Nazomer-programma is de ideale overgang van de vakantie naar de reguliere lessen: je kunt er weer even lekker inkomen of op je gemakje kennismaken met yoga en/of Studio Onbekommerd.

Op 2 september starten we met de basis: wat is yoga eigenlijk? Waar moet je op letten bij de meest voorkomende houdingen? Hoe werkt het ook alweer met de ademhaling? In alle rust nemen we de basis van hatha yoga door en ben je klaar om verder te gaan. Deze les is zeer geschikt als geheugen-opfrisser en natuurlijk ook als kennismaking. De les kost € 9.00.

Op 9 september richten we ons op dynamische houdingen. In de hatha yoga neem je de meeste houdingen langere tijd aan en ontspan je zoveel mogelijk in die houding. Maar soms is het makkelijker om te ontspannen bij meer vloeiende bewegingen. Een fijne les om alle gewrichten weer los te maken. De les kost € 9,00

Op 16, 23 en 30 september  mag je meedoen met de Korte Cursus YogaSwing: een unieke ervaring! Voor meer informatie en aanmelding voor deze cursus klik je HIER.

KORTING!!!

Heb je de smaak meteen te pakken en wil je meedoen met het HELE Onbekommerd Yoga Nazomer-programma?
Dan krijg je natuurlijk korting en betaal je maar € 59,= i.p.v. € 73,=!

 

Aanmelden:

Maak je keuze en klik hieronder op de juiste knop

 

Korte Cursus YogaSwing

De lessen vinden plaats in de gymzaal van Dreischor, Nieuwe Schoolstraat 8.
In oktober starten de wekelijkse yoga-lessen. Meer informatie hierover vind je HIER.