Onbekommerd op Kamp

Onbekommerd op Kamp

 

Heb je zin om een paar dagen:

*** de natuur in te gaan?
*** of juist een stad of expositie te bezoeken?
*** je eigen plan te kunnen trekken, maar ook gezelligheid op te kunnen zoeken?
*** te kunnen kiezen uit allerlei activiteiten, of juist helemaal NIETS te doen?

Kortom: wil je er even helemaal en ongecompliceerd tussenuit?

 

Dan is Onbekommerd op Kamp echt iets voor jou!

Weet je nog? Met school of met de sportclub op kamp! Gewoon met de hele bende een paar dagen alleen maar leuke dingen doen: spelletjes, zwemmen, knutselen, keten...al die dingen die kinderen nu eenmaal leuk vinden. Wat een feest was dat! Ik zou best nog wel eens op kamp willen...en... ik heb een vakantiehuis, dusssss...

*** Jij bent van harte uitgenodigd!!! ***

*** Met zijn allen op stap en alleen maar leuke dingen doen ***

..het concept van een kamp klinkt eenvoudig en dat is het ook! Het enige wat je je af hoeft te vragen is: waar heb ik zin in? Want waar vroeger de Bonte Avond het hoogtepunt van jouw kamp was, moet je daar nu wellicht niet meer aan denken. En de ene dag heb je misschien zin om onder een parasol een boek te lezen, terwijl je de volgende dag met een groepje mede-kampers Trier onveilig wilt maken. Nog meer goed nieuws: tijdens Onbekommerd op Kamp is overal ruimte voor! 

Hoe werkt het?

 

Ga je mee op kamp? Dan overnacht je in of bij het vakantiehuis van Studio Onbekommerd en geniet je mee van de (vegetarische) maaltijden. Daarnaast zorg ik in mijn hoedanigheid als bevlogen kunstenaar/yoga-docent/kampmoeder voor een scala aan inspirerende, verrassende en ontspannende activiteiten. Elke dag minstens twee. Let op: hier mag je alleen aan meedoen als je er ZIN in hebt! Zo wijs ik jullie de mooiste wandelroutes in de omgeving, geef ik yoga- en/of meditatiesessies, regel ik uitstapjes naar Keulen, Trier of Insel Hombroich (aanrader!!!) en neem ik gerust het voortouw bij het instuderen van kampvuurliedjes of het uitzetten van een poëzie-speurtocht. Zelf heb ik overigens heel veel zin in creatieve workshops zoals land-art, dus op dat vlak mag je ook wat verwachten...voel je vrij om tijdens het kamp alles naar believen te doen. Of te laten.

"De lessen van Ellen zijn inspirerend, motiverend en gezellig!"
Nicole

Voor wie?

Kijk, ik kan natuurlijk niet iederéén uitnodigen, dus er is sprake van een selectie-procedure: heb jij alle vragen bovenaan de pagina met 'ja' beantwoord? Gefeliciteerd! Jij bent uitgenodigd en van harte welkom! Zowel mannen als vrouwen als kinderen zijn uitermate geschikt om deel te nemen aan dit kamp. Kom je alleen? Prima! Kom je samen? Ook goed!

Accomodatie/maaltijden

We overnachten in het vakantiehuis van Studio Onbekommerd. Het ligt zeer rustig in een bosrijke omgeving in de Eifel (305 km vanaf Utrecht). Je kunt overnachten in een 2- of 4-persoonskamer of - als je wat meer privacy wilt - in je eigen kampeermiddel (tent/caravan/camper). Het is een echt 'we gaan op kamp-vakantiehuis': eenvoudig maar gezellig en je vindt er alles wat je nodig hebt. Meer informatie over het huis en de omgeving vind je HIERDe (vegetarische) maaltijden en koffe/thee-pauzes zijn bij de prijs inbegrepen. Voor de boodschappen en een menu-plan wordt gezorgd. Helpen in de keuken is niet verplicht maar wordt wel op prijs gesteld. Oja, er is wifi!

Alles op een rij:

*Wat? Onbekommerd op Kamp!
*Wanneer? 11 t/m 14 augustus  2018
*Waar? Oberehe-Stroheich, Duitsland. 305 km. vanaf Utrecht. Meer info vind je HIER.
*Kosten? € 290,=, incl. overnachten in het huis, (vegetarische) maaltijden, koffie/thee & alle activiteiten die ter plekke worden aangeboden. Kosten van overige activiteiten (entréegelden, vervoer, etc.) worden achteraf verrekend. Overnacht je in je eigen kampeermiddel? Dan krijg je € 30,= korting. !!!VROEGBOEKKORTING: € 15,00 bij aanmelding vóór 1 juni 2018!!!

Meedoen? Klik hieronder om je aan te melden:

Veelgestelde vragen

"Waar kampeer ik wanneer ik met mijn eigen camper wil komen?"
Er hoort een grote tuin bij het vakantiehuis, dus daar is voldoende ruimte voor mensen die willen kamperen. Sanitair gebruik je dan gewoon in het huis zelf. Er zijn in totaal drie badkamers met douche/bad en toilet, dus met wat organiseren moet dat allemaal goed lukken.

"Ik heb zelf ook wel wat ideeën van activiteiten die ik wil ondernemen. Is daar ook ruimte voor?"
Natuurlijk! Nog beter: meld je ideeën van tevoren, dan kunnen we die meenemen in de planning. Waarschijnlijk zijn er meer Leuke Mensen die aan willen sluiten.

"Ik ben alleenstaande ouder. Kan ik mijn kind ook meenemen?"
Ja hoor. Kinderen horen er natuurlijk gewoon bij. Er is geen speciaal kinderprogramma, maar omdat we allemaal doen waar we zin in hebben, is dat ook helemaal niet nodig. Kinderen (met een ouder) van 4 tot 16 jaar mogen mee voor € 160,=. Kinderen van 0 - 4 jaar gaan gratis op kamp.

"Ik wil graag in het huis slapen, maar niet met iemand anders op de kamer"
Tja. Dat wordt lastig...wanneer er weinig mensen in het huis willen slapen komt dat misschien zo uit, maar ik kan niets beloven. Tenzij je voor twee personen boekt. Wanneer je er zeker van wilt zijn dat je een ruimte voor jezelf hebt, raad ik je aan om een tent/caravan of camper mee te nemen.

Meedoen? Klik hieronder om je aan te melden:

Tot slot

Heb je nog vragen? Of ideeën? Stuur me vooral even een berichtje of bel me op!
En: kijk ook eens bij de andere meerdaagse vakantie-activiteiten!

info@studioonbekommerd.nl
06-23863388

*