Onbekommerd KerstKeramiek

Wil je dit jaar op tijd zijn met je kerstcadeautjes en - decoratie?

Doe dan mee met


Onbekommerd KerstKeramiek

rendier-in-sneeuwvlok2-260x300

Keramiek in kerstsfeer...op woensdag 29 november  en donderdag 14 december ben je van harte welkom en maak je in één workshop kerstcadeautjes, -servies of -decoratie naar eigen smaak. Je werk is - na drogen, stoken en glazuren - ruim op tijd klaar en dan wacht jou een stressloos kerstfeest (met heel veel complimenten). Klinkt goed, toch?
Na het succes van vorige jaren gaat de workshop Onbekommerd KerstKeramiek op herhaling! Er is van alles mogelijk: denk aan een mooie schaal, gebakschoteltjes of onderzetters met gezellige wintertaferelen, hertjes en sneeuw. Of klassieke kerststalfiguren, waxinelichthouders, kersthangers of....? Ik zorg voor een heleboel voorbeelden. Trefwoorden hierbij zijn 'Kerstmis', 'gezellig', 'winter', 'licht' en - heel belangrijk - 'snel klaar'.  Je kunt er je eigen draai aan geven en als je zelf andere ideeën hebt zijn die natuurlijk van harte welkom. Ik sta je graag bij in het maakproces. 

Doe je mee?

Of je nu sfeervolle winterdecoratie nodig hebt, mooie schaaltjes voor het kerstdiner of wat leuke cadeautjes: de KerstKeramiekWorkshop zorgt gegarandeerd voor een succeservaring. Je kunt kiezen uit diverse projecten en je maakt je werk in één workshop af. 
rendier 2
Ervaring?
Alle projecten zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden; ervaring is helemaal niet nodig. rendier 2

Alles op een rij:

Volwassenen 
Wanneer? Woensdag 29 november of donderdag 14 december
Waar? Studio Onbekommerd, zuidstraat 2, Dreischor
Hoe laat? Van 19 - 22 uur
Voor wie? Iedereen die zin heeft om een middagje onbekommerd in kerst- en kleisfeer te duiken.
Kosten? De workshop kost € 25,00 incl. koffie/thee en wat lekkers. Materiaal- en stookkosten worden later afgerekend op basis van het gewicht van je werk.
Aanmelden? Klik HIER voor 29 november, of klik HIER voor 14 december!

dscf4016

Heb je nog vragen? Of speciale wensen? Ik hoor het allemaal graag.
Stuur even een mailtje of bel me op: 0623863388

Ik wens je alvast een supergeslaagd en stressloos kerstfeest!

handtekening4