Onbekommerd Keramiek Projectweekend

Projectweekend
Onbekommerd Keramiek

 

Heb je zin in:

* een paar dagen er helemaal tussenuit?
* je onbekommerd verdiepen in een project dat jou raakt?
* met je handen in de klei en jezelf verrassen met het resultaat?
* gezelligheid, humor en heerlijke lunches van Lekker bij Maas?
* thuiskomen met een berg ervaring en een prachtig beeld?

Lees dan verder, want dan is het Onbekommerd Keramiek Projectweekend echt iets voor jou!

Tijdens dit weekend ga je namelijk aan de slag met je eigen, persoonlijke keramiekproject. Natuurlijk onder deskundige begeleiding, dus Alles Is Mogelijk!

Dus.
Ik nodig je van harte uit om mee te doen!
Je rondt in één weekend een keramiek-project helemaal af. En je bepaalt zelf of dit een portret, een sculptuur, gebruiksvoorwerp, experiment of iets heel anders is.

Geen idee wat je wilt doen, maar wel zin in klei?
Dan verschijn je blanco en zorg ik voor alle inspiratie die je nodig hebt!

Welk beeld wil door jou gemaakt worden?

Er kunnen verschillende redenen zijn om een beeld te maken. Het kan een mooie herinnering zijn aan een periode of gebeurtenis. Of je wilt iemand vereeuwigen die belangrijk voor je is. Of je bent gewoon geïnteresseerd in een bepaalde techniek en wilt uitvinden hoe je die kunt toepassen. Of misschien heb je al jaren een vaag idee in je hoofd en heb je geen idee hoe je daar iets concreets van kunt maken.

Nog nooit met klei gewerkt?
Fantastisch; er zal een wereld voor je open gaan!

Heb je enige ervaring?
Dan weet je dat elk project een nieuw universum geeft om te ontdekken!

EXTRA
Voorgesprekje - Omdat in dit weekend dus niet iedereen (eigenlijk niemand) hetzelfde doet, ga ik vooraf persoonlijk met je in gesprek over je plannen, wensen en mogelijkheden en hoe je die kunt vertalen in klei. Zo verschijnen wij goed voorbereid aan de start!

Waar? Studio Onbekommerd, zuidstraat 2, Dreischor

Wanneer? 23-25 november 2018

Hoe laat? Vrijdag van 19.30 - 22 uur, zaterdag van 10 - 17.15 uur en zondag van 12 - 17.15 uur

Wat kost het? € 200,00, inclusief voorgesprek, 2 x lunch, koffie, thee & ander lekkers. Voor materiaal- en stookkosten betaal je de kostprijs. Deze wordt achteraf berekend n.a.v. het gewicht van je werk. KORTING! Meld je aan uiterlijk 20 oktober 2018, dan doe je mee voor € 185,00 met kortingscode 'VROEGE VOGEL'

Aanmelden? KLIK hieronder!

Dit zeggen anderen over een weekendje Studio Onbekommerd:

"Ik heb genoten van een weekend intensief, maar ontspannen werken en heb ontzettend gelachen. De altijd positieve sfeer die Ellen om zich heen creëert is fantastisch!" 
Annelies Prinsenberg
***
"Het weekend was gezellig, goed verzorgd en leerzaam. Onder Ellens vakkundige leiding is de sfeer ontspannen en vriendelijk, terwijl er toch serieus en hard gewerkt wordt. Verrassend hoe snel de tijd dan voorbij gaat!"
Herman Deurloo
***
"Het blijft verrassend dat er altijd weer iets moois ontstaat uit zo’n homp klei! Het weekend was weer fantastisch verzorgd met heerlijke lunches, tussendoortjes en speciaal voor mij een kaasplankje"
Tineke Broeders
***
"Ik heb ontzettend genoten van dit weekend! Het was heel inspirerend: ik heb niet alleen veel nieuwe technieken geleerd, maar ook dat ik vertrouwen in mezelf mag hebben...ik ben supertrots op het eindresultaat! Het was fijn om zo intensief met het portret van mijn moeder bezig te zijn; ik voelde me erg met haar verbonden en er kwamen allerlei mooie herinneringen en inzichten naar boven. Het leuke gezelschap en de vijf sterren catering maakten het weekend compleet"
Angèle Hamelink
***

Meedoen? Klik hieronder om je aan te melden: